Exposició fotogràfica de Miquel i Joaquim Casas

La inauguració de l’exposició MIQUEL CASAS TRULLÀS, JOQUIM CASAS BORDAS, OBRA FOTOGRÀFICA, va tenir lloc el passat 3 de febrer al vestíbul de la Unió Excursionista de Sabadell. Anà a càrrec del president de l’entitat, Albert Gil i dels components de la SECCIÓ D’HISTÒRIA que n’havien fet la realització, Lluís Fernàndez, Marcel•lí Garriga, Aleix Gonzàlez i Antoni Carbonell que també va fer el reportatge fotogràfic de l’esdeveniment. Es comptà amb la presència de Joaquim Casas Bordas, un dels autors de les fotografies, al qual es va agrair que les hagués proporcionat a l’ARXIU FOTOGRÀFIC DE LA UES, per a la seva difusió. Al mateix temps se li va sol•licitar que fes donació de la totalitat de l’Arxiu Casas a l’entitat.

L’exposició consta de 31 fotografies de Miquel Casas i del seu fill Joaquim Casas. De l’època què el pare festejava hi ha exposades unes imatges esplèndides de la plaça Major de la nostra ciutat, obtingudes des de la casa de la xicota, situada allà mateix, sector oest.

S’està editant un FULL D’HISTÒRIA de l’exposició, del qual informarem en el moment de la publicació.

Penell d'introducció a l'exposició. Foto: Antoni Carbonell.

Moment del parlament del president de la UES, Albert Gil, en l'acte d'inauguració de l'exposició. També figuren a la imatge Lluís Fernàndez, Aleix Gonzàlez Marcel.lí Garriga i Joaquim Casas. Foto: Antoni Carbonell.

Conversa entre Marcel.lí Garriga, Lluís Fernàndez, Joquim Casas i Albert Gil. Foto: Antoni Carbonell.

Panoràmica de 22 de les 31 fotografies exposades al vestíbul de la UES. Foto: Antoni Carbonell.