Presentació del llibre 100 ANYS D'EXCURSIONISME A SABADELL 1908-2008. 16 de desembre de 2014

D'esquerra a dreta: Segura Ibars, Navarro, Artigas, Fernàndez
Ha estat presentat el llibre 100 ANYS D’EXCURSIONISME A SABADELL a la sala d’actes de la UES. Ha presentat l’acte el president, Eduard Navarro. A continuació ha fet un petit parlament Àngel Artigas, que presidia l’entitat l’any 2008, quan es va celebrar el centenari i es va encarregar el llibre. Finalment han intervingut els tres autors del llibre per aquest ordre: Josep Ibars, Manel Segura i Lluís Fernàndez. Entre els tres han parlat del mètode seguit i de la distribució dels continguts, alhora que han agraït, un cop més l’extraordinària col.laboració de molts socis i la dels patrocinadors. Per acabar s’ha projectat un vídeo de 25 minuts, de Lluís Fernàndez, amb un resum de la història d’aquests cent anys, il.lustrat amb moltes de les imatges que figuren al llibre i amanit amb fragments d’algunes filmacions antigues.
L’acte s’ha clos amb la signatura d’exemplars per part dels autors.
Manel Segura
100 ANYS D’EXCURSIONISME A SABADELL 1908-2008 repassa els fets, les fites culturals i les esportives de les tres entitats que s’uniren, el 1970, per formar la Unió Excursionista de Sabadell: el Centre Excursionista del Vallès (1908), el Centre Excursionista Sabadell (1919) i l’Agrupaió Excursionista Terra i Mar (1926).

Un llibre de format gran i tapes dures, amb sobrecoberta, amb 400 pàgines, 61 taules i  670 fotografies. Els socis de la UES el poden adquirir a la secretaria.
Fotos: Antoni Carbonell
Josep Ibars

Lluís Fernàndez