LA SUPRESSIÓ DELS PASSOS A NIVELL. Primera sessió de les tres del cicle DE LA VIA A LA GRAN VIA, films de Miquel Cervera

Avui dijous, 4 de febrer de 2016, puntualment, a 2/4 de 8 del vespre ha tingut lloc l'acte de presentació i posterior projecció de la pel.lícula de Miquel Cervera La supressió dels passos a nivell. Després d'unes paraules de presentació del responsable de la Secció d'Història, Miquel Cervera ha situat les circumstàncies que el varen portar a fer la filmació i ha començat la projecció.
Miquel Cervera dirigint-se als assistents a l'acte, al moment de començar la sessió
Els assistents, que han omplert la sala de gom a gom, han aplaudit llargament i han sortit molt satisfets. La majoria dels comentaris i felicitacions anaven encaminats a subratllar no solament la realització i les imatges, sinó també la documentació de la que feia gala la veu en off de la pel.lícula, obra del mateix Miquel Cervera.
La propera sessió serà el dijous que vé a la mateixa hora, organitzada també per les seccions d'Història i de Foto Vídeo de la UES. Es projectaran dos films, d'una durada aproximada de mitja hora cada una: Sabadell i el ferrocarril i Inauguració del nou traçat.