Segona sessió del cicle DE LA VIA A LA GRAN VIA, de miquel Cervera

Avui dijous, 11 de febrer de 2016,  a 2/4 de 8 del vespre ha tingut lloc la segona sessió del cicle DE LA VIA A LA GRAN VIA amb la projecció de dues pel.lícules més de Miquel Cervera. La primera ha estat Inauguració del nou traçat, on s'ha mostrat els actes de la inauguració i l'ampli ressò que va obtenir a la premsa de l'època. La segona, Sabadell i el ferrocarril, que era un compendi de la història del tren del nord a Sabadell, des de la seva arribada el febrer de 1855 fins al soterrament de les vies.
Novament ha tornat a sorprendre les imatges i especialment la documentació de Miquel Cervera en fer les pel.lícules.
Organitzaven l'acte les seccions d'Història i de Foto Vídeo de la UES. Es projectaran dos films, d'una durada aproximada de mitja hora cada una: Sabadell i el ferrocarril i Inauguració del nou traçat.


Si en la sessió anterior varem omplir la sala, aquesta vegada ha estat diverses les persones que ha seguit la projecció a peu dret. Lamentem haver quedat curts de seients i ho esmenarem per a la propera i última sessió que tindrà lloc dijous vinent, dia 18 de febrer, quan projectarem l'última de les pel.lícules del cicle, la titulada: La Gran Via.