LA GRAN VIA. Tercera i última sessió del cicle DE LA VIA A LA GRAN VIA, amb films de Miquel Cervera

Miquel Cervera durant el col.loqui
Aquest dijous, 18 de febrer de 2016,  s'ha celebrat la tercera sessió del cicle DE LA VIA A LA GRAN VIA amb la projecció de la pel·lícula de Miquel Cervera, La Gran Via.

Amb aquest film hem pogut seguir el procés de construcció de la Gran Via, alhora que s’ha fet un repàs exhaustiu de la història d’aquells anys, durant els quals va morir el dictador es va restaurar la Generalitat, va haver de dimitir l’alcalde Borrull i el succeí l’alcalde Royo, amb les consegüents repercussions que tingueren aquests fets en la construcció d’aquest gran vial que creua la ciutat, de cap a cap.
El públic que assistí a l'acte participà activament en el col.loqui posterior que s'establí de manera espontània

Després de la projecció Miquel Cervera ha estat ovacionat llargament i s’ha establert un col·loqui durant el qual no han faltat les merescudes felicitacions per la seva recopilació de moments històrics importants de la nostra ciutat. Com en les sessions anteriors la sala ha quedat petita, encara que aquesta vegada s’han habilitat dues rengleres més de cadires.
Amb la projecció d’aquesta pel·lícula s’ha clos el cicle de tres sessions que inaugurarem el dia 4 de febrer passat i que ha tingut una acollida extraordinària. Felicitats a Miquel Cervera per aquests reportatges que, amb tota seguretat, s’aniran projectant cíclicament a la ciutat, per el seu valuós contingut històric sabadellenc.

Miquel Cervera en el moment d'explicar els anys que estigué per filmar, muntar i documentar-se per acabar les filmacions
 L’organització ha anat a càrrec de les Seccions d’Història i de Foto Vídeo, de la Unió Excursionista de Sabadell.
Textos i fotos: Lluís Fernàndez